venerdì 20 settembre 2013

ios7 trucuri

Advertisement
iOS 7, cel mai nou sistem de operare Apple
iOS 7, cel mai nou sistem de operare Apple
1. Poți vedea ora la care cineva ți-a trimis un SMS făcând o mișcare cu degetul de la dreapta la stânga pe ecran:

2. Aplicația de busolă conține și un poloboc. Tot ce trebuie să-l faceți pentru a-l accesa este să faceți o mișcare cu degetul de la dreapta la stânga pentru a-l accesa.

3. Sistemul de căutare, pe care Apple îl denumește Spotlight, s-a schimbat. Acum îl poți accesa din menuirule principale făcând cu degetul o mișcare de sus în jos în partea centrală a ecranului. Poți căuta orice: SMS-uri, emailuri, aplicații, melodii și contacte.

4. Poți să faci ca aplicațiile să-și facă update-uri automate făsă să fie nevoie să intri în App Store. Pentru asta trebuie să intri în Settings> iTunes & App Store și să activezi opțiunea Automatic Downloads.

5. Poți accesa panoul de control făcând o mișcare de jos în sus la baza ecranului. Cu ajutorul Control Center-ului, puteți regla foarte repede volumul, luminozitatea și setările de muzică și puteți accesa camera video.

6. iOS 7 îți înregistrează în mod automat istoria paginilor web pe care le-ai accesat, ceea ce înseamnă că le este mai ușor companiilor să îți monitorizeze activitatea. Poți opri asta accesânt Settings>Privacy>Advertising și activând opțiunea Limit Ad Traking.

7. Poți bloca anumite numere de telefon să te sune sau să-ți trimită mesaje. Poți face asta accesând Settings>Phone>Blocked pentru a bloca numere sau oameni care se află deja în lista ta de contacte.

8. Apasă de două ori butonul de Home pentru a trece rapid de la o aplicație la alta și a vedea care sunt aplicațiile deschise. Poți închide o aplicație punând degetul pe fereastra ei și făcând cu degetul o mișcare "în sus".

9. iOS 7 conține ringtonuri și mesaje de alertă noi. Le poți schimba accesând Settings>Sounds.

Nessun commento:

Posta un commento